Las Vegas 2012


STOP valittiin Leppävirran PelikaNet finaaleissa kuudentoista parhaan miesjoukkueen ja neljän parhaan naisjoukkueen joukosta edustamaan Suomea VNEA-biljardiliigan MM-kisoihin Las Vegasiin

PelikaNet biljardiliiga ja VNEA kustantaa joukkueen viidelle pelaajalle matkat, majoitukset ja osallistumismaksut turnaukseen. Joukkueessa pelaa kuitenkin seitsemän pelaajaa. Yksi pelaaja on estynyt lähtemään mukaan ja yhden matkaan tarvitsemme sponsorointia.

Sponsorit saavat näkyvyyttä sekä näillä sivuilla, että matkan aikana ylläpidettävään blogiin - ja luonnollisesti paikallisissa lehdissä julkaistavassa matkakertomuksessa.

Mikäli haluat tukea STOPIN matkaa, ota yhteyttä Jukkaan puhelin 040 8218434 tai jukka.elomaa(a)perlasoft.fi, niin sovitaan jatkosta.

Matkaan lähdemme Helsinki-Vantaalta 27.5. 8.25 Manchesterin välilaskun jälkeen ollaan sunnuntaina iltapäivällä kolmen maissa Vegasissa.

Maanantain ohjelmassa on vain ilmoittautuminen ja lippujuhla jossa eri maiden joukkueet esitellään. Tiistaista perjantaihin on pelejä ja lauantai-iltana on kisojen päätösgaala.

Paluulento lähtee sitten sunnuntai-iltana 3.6. ja Manchesterin kautta kelloa vastaan lentäen ollaan perillä vähän ennen puolta yötä maanantai-iltana