Las Vegas blogi 2012


Tällä sivulla julkaistaan reissublogia STOPin Vegasin matkasta. Luvassa on juttuja ja kuvia valmisteluista ja varsinaisesta Matkasta.


Matkaamme ja toimintaamme tukemassa:

NordicTattooSupplies: Pohjoismaiden suurin tatuointi- ja lävistystarvikkeiden verkkokauppa alan ammattilaisille. Temarsi: Kauneushoitolakalusteet ja hoitovälineet Perlasoft Oy: Oracle-, intranet- ja extranetratkaisut. Myös laitemyynti ja -huolto
Hotelli-Ravintola Uoti: Hotelli- ja ravintolapalvelut keskellä Sysmää Kulkee Vetten Halki: Risteilyt ja elämysmatkat Päijänteellä LKV Jelppi - kun tarvitsen tontin tai kiinteistön vapaa-aikaan!
Sompin Maansiirto Oy: Luotettava maanrakentaja Hämeessä Sysmän Sähköpalvelu on sähköasennusalan erikoisliike joka on toiminut vuodesta 1994 Cafe Break - Meiltä saat kahvi-, vesi-, välipala- ja kioskiautomaatit, tuotteet, tarvikkeet ja huollon sekä rahoituksen saman katon alta.
Sysmän OPKK, kiinteistövälitys ja isännöintipalvelut Sysmän, Hartolan, Luhangan ja Joutsan alueella Rakennuspalvelu Tarvaala - Laaja yhteistyöverkosto 'avaimet käteen' urakoinnissa suunnittelusta viimeistelyyn!