3.6.2012 Kotiinlähtöpäivä


Päivän (tai kahden) ohjelmassa oli sitten kotiinpaluu. Huoneiden luovutus onnistui näppärästi huoneiden televisioiden kautta. Yhdentoista aikaan kun huoneet oli luovutettu niin käytiin vielä syömässä kasinon Tequila-baarissa. Osa porukasta mietti kokonaisen ribsin ottamista - puolikkaat jotka sitten otettiin olivat kyllä aivan riittäviä. Olisihan baarissa voinut ottaa vielä haastehampurilaisen jos olisi oikein nälkä ollut. Haastehampurilaisessa on kolmen paunan pihvi, juustoa, sipulia, pekonia ja lisukkeina mahdoton läjä ranskalaisia ja sipulirenkaita. Ja aikaa syömiseen vain puoli tuntia. Wall of Famessa oli vain kolme kuvaa urakan kunnialla suorittaneista, Wall of Shame seinä oli sen sijaan aika täynnä.

Lentokentälle lähdimme puolen päivän jälkeen luonnollisestikin limusiinilla. Matkatavaroita oli sen verran että kuski jätti peräluukun auki ja veti päällimmäiset laukut kiinni mustekaloilla. Kentän ovella seistessämme näimme sitten suurimman limusiinin tuolla reissulla - siinä oli telipyörät takana ja mittaa enemmän kuin humveessa jolla aikaisemmin ajeltiin.

Lähtöselvityksessä taisteltiin aikamme tsekkausautomaattien kanssa, mutta koneessa oli enää hajapaikkoja niin porukka sitten ripoteltiin ympäri konetta. Toisaalta eipä siinä ollut paljon väliä kenen vieressä matkan Manchesteriin nukkui, sen verran tuntui uni maistuvan kaikille. Reykjavikissäkin päästiin käymään kun yhdellä matkustajalla oli sairaskohtaus. Koneesta ei kuitenkaan poistuttu. Islannin mutkan vuoksi vaihtoaika mansesterissa lyheni seitsemästä tunnista kolmeen ja puoleen.

Manchesterissa oli taas sitten perienglantilaisen kankeaa. Sytkärit jotka hyväksyttiin Vegasin kentällä poistettiin muilta paitsi Karolta turvatarkastuksessa (naisten käsilaukuissa kuuluukin ilmeisesti olla mitä vaan). Hintataso mansesterin kentällä oli korkea, eikä sieltä mitään taxfree viinaa tahi tupakkia olisi saanutkaan kun matka jatkui EU:n sisälle.

Finnairilla oli aloitettu uusi ateriakokeilu jonka vuoksi koneessa ei saanut mitään ilmaista juotavaa tai purtavaa - säästyypähän rahaa johdon bonuksiin. Kone kuitenkin lähti ajallaan ja saapui ajallaan Helsinki-Vantaalle. Matkalaukut saatiin heti hihnoille tultuamme ja Haarasillan auto oli jo odottamassa. Mäntsälän shellillä pysähdyttiin kaffelle, Rahu pudotettiin matkalla Kunnakseen ja perillä Sysmässä oltiin vähän ennen kahta tiistai-aamuna. Hieman alkoi jo väsyttää. Yhteinen päätös oli silti alkaa laittaa rahaa sukanvarteen ja ensi keväänä kahdeksi viikoksi reissuun, voitettiin eli ei.

Kuvia tulee tänne kunhan matkatavarat on purettu.
Viva las Vegas


Päivän sponsori:

Sysmän OPKK, kiinteistövälitys ja isännöintipalvelut Sysmän, Hartolan, Luhangan ja Joutsan alueella
Sysmän OP-Kiinteistökeskus: kiinteistövälitys ja isännöintipalvelut
Sysmän, Hartolan, Luhangan ja Joutsan alueella