31.5.2012 Vapaapäivä


Eilisiltana päästiin sitten kunnon limusiinikyytiin. Humveetä oli pidennetty ihan huolella ja sisään olisi mahtunut enemmänkin kuin yksitoista suomalaista. Kävimme ensin Stripin päässä tervetuloa Vegasiin kyltillä valokuvailemassa ja siitä sitten koko bulevardin pituudelta Downtowniin jonne limusiini meidät jätti iltaa (yötä) viettämään.

Osa porukasta kävi köysiradalla ja sen jälkeen ihmeteltiin ihmispatsaita, showtyttöjä, Ozzy Osbornen kopiota ja todella huonoa Elviksen kopiota. Hyvätasoista elävää musiikkia oli kyllä tarjolla. Samalla tietenkin nautimme virvoittavia nesteitä ja aamuyön puolella sitten palattiin pienemmällä limusiinilla hotellille.

Aamulla vapaapäivän kunniaksi muut paitsi allekirjoittanut lähti shoppailemaan South Outlettiin. Itse ilmoitin joukkueemme HardLuck turnaukseen joka alkaa perjantai-aamuna kymmeneltä ja kävin parilla perusjenkkiostarilla. Hintataso oli hieman alhaisempi kuin Suomessa. Shoppailujen jälkeen porukka siirtyi uima-altaalle ja sen jälkeen syömään hotellin texmex-baariin.


Limusiini


Ajelulla viihdytääm


Myöskin takapenkillä


Kaikkien alojen erikoistuntija Rahu antaa reittitietoa ja muita viksuja neuvoja kuskille

Sepon sanoin: "Siivut sille!"

Neonvaloja

Joku leikkii rahamiestä - sellaista nousukastyyppistä =)


Valokuvat tälle sivulle tulevat huomisaamuna. Huomisaamun pelejä odotellessa terveiset täältä 37 asteen helteestä.


Päivän sponsori:

Hotelli-Ravintola Uoti: Hotelli- ja ravintolapalvelut keskellä Sysmää
Hotelli-Ravintola Uoti: Hotelli- ja ravintolapalvelut keskellä Sysmän kirkonkylää.
Á la Carte, pitsat ja lounas seisovasta pöydästä joka päivä.