29.5.2012 Ensimmäinen pelipäivä


Eilisillan lippujuhla oli elämys. Tilaisuus alkoi hiukan myöhässä vasta kahdeksan maissa illalla jolloin marssittiin lippukulkueessa juhlapaikalle. Riihimäen Seppo kantoi lipun lavalle ja suomalaisille soitettiin kansallislaulu joka myös tunteella laulettiin. Kansallislaulujen jälkeen siirryttiin pöytiin jonne oli katettu pientä suolaista. Pöytiin haettiin sitten virvokkeita ja päästiin seuraamaan henkilökohtaisten kilpailujen palkintojenjakoja. BBC:n porukka ansioitui tässä kun saivat pöytään kolme palkintoa joista paras oli Marko Lohtanderin voittopokaali kasipallossa. Palkintojenjaon jälkeen tuli bändi esiintymään ja ekalla tauolla oli sitten komea ilotulitus. Juhla jatkui iltamyöhälle, kylmä ei kuitenkaan iskenyt kun yölläkin oli reilu 20 astetta lämmintä.

Ensimmäisen pelipäivän alkuun heräämistä tarvitsivat ainoastaan Pasi, Karo ja Jukka, muut ottivat sen verran tosissaan valmistautumisen päivän peleihin, että meni koko yö pelaillessa. Ihmeen virkeän oloisia kavereita löytyi kuitenkin aamuyhdeksältä alkaneen pelin alkuun. Ensimmäinen vastustaja oli Grazy Eights kanadasta. Peli alkoi sitten Pasin kakkospartilla, eikä jouduttu kertaakaan tappioasemaan pelin aikana. Lukemat Grazy Eights Kanada vs STOP Suomi 157 - 180 ja näin jatkettiin voittajien puolella kaaviossa.

Toinen peli alkoi kello 14 ja vastaan tuli Pocket 8's. Juonikuvio oli vastaava kuin edellisessä pelissä, oltiin pitkään 10-20 pistettä edellä ja lopussa sitten ero kasvoi. Lopputulos oli 180 - 134. Nyt tätä kirjoittaessa osa porukasta lähti hotellin altaalle ja osa lähti ottamaan päiväunet ennen iltaseitsemältä alkavaa peliä josta raporttia seuraa sitten huomenna, pelin jälkeen juhlistamme Pasin syntymäpäivää pienellä kaupunkikierroksella.


Eihvelin torni


Las Vegas Boulevard south ja pienehkö hotelli


Tirpusia bulevardilla =)


Pocket 8's joukkue: Trev, Bob, Tyna, Rich ja Brian


Palaamme huomenna, pitää hommata piuha toiseen kameraan että saadaan iltajuhlakuvat tänne.


Päivän sponsori:

Cafe Break - Meiltä saat kahvi-, vesi-, välipala- ja kioskiautomaatit, tuotteet, tarvikkeet ja huollon sekä rahoituksen saman katon alta.
Cafe Break - Meiltä saat kahvi-, vesi-, välipala- ja kioskiautomaatit, tuotteet, tarvikkeet ja huollon sekä rahoituksen saman katon alta.