26.5.2012


Pakkailut vielä hiukan kesken. Aamulla neljältä sitten Haarasillan Samulin kyyditsemänä pelaajat ja turistit kohti Helsinki-Vantaata. Kiitokset tästä kyydistä Minnalle ja Mikaelille Uotista.

Henkilökohtaiset pelit on jo Vegasissa alkaneet ja BBC-Finlandin porukka on jo lauteilla ollut. Tätä kirjoitettaessa ainakin Lohtanderin Marko ja Häkkisen Toni ovat vielä mukana 9-pallon kisassa, muiden pelit taitaa siinä olla pelattu. Online tulospalvelu löytyy osoitteesta http://compusport.us/?SportEventId=38#Home, jossa tuloksia/tulevia pelejä voi seurata joukkueen tai pelaajan nimellä.

Mikäli Manchesterissa toimii langattomat verkot niin seuraavaa raporttia sieltä. Jos langattomia ei siellä ole niin Vegasista kuulumiset tulevat sitten maanantai-aamuna.

Saas nähdä kuinka moni huomenaamuna sitten herää ajoissa... =)


Päivän sponsori:

Sompin Maansiirto Oy: Luotettava maanrakentaja Hämeessä
Yrityksemme toimialaan kuuluvat maansiirtotyöt, tietyöt, rakennusten perustusten rakentaminen, jätevesijärjestelmien- ja sadevesijärjestelmien rakentaminen, salaojien kaivuu, viherrakentaminen, pihojen kunnostustyöt, rantojen ruoppaus, kaapeloinnit ja pylvästykset.